esmaspäev, 8. mai 2017

Veidi tihedam periood

Tervist, jäi siin blogis nüüd väike tühimik sisse, sest nädala aja sees on olnud 4 võistlust ning täna on samuti võidusõit ees ootamas.

Esmaspäev, 1. mai - GP Saint-Maximin (kõik kategooriad)

5km pikkune ring sisaldas ühte u 500-meetrist tõusunukki ning kahte küljetuulelõiku. Juba joonelt ründasid mõned sõitjad ning otsustasin sabale hüpata, olimegi umbes seitsme või kaheksakesi pundilt eest ära saanud. Tundus, et koostöö klapib ja võimegi ette jääda, kuid kahjuks 20km möödudes tuli grupp taas kokku, siis ründasid juba uued sõitjad, millega moodustuski päeva otsustav jooksikute punt, kuhu mina kaasa ei saanud. Hiljem panin kahe kaaslasega peapundist putku ja viimasel ringil sõitsin nendel omakorda üksinda eest ära ja püüdsin ühe mehe kinnigi, keda finišispurdiga edestasin. Tasuks 17. koht, mis midagi erilist küll pole, aga vähemalt sain kinnitust, et vorm kõige kehvem pole ja kannatab võidu sõita.

Strava profiil: https://www.strava.com/activities/966598232




Teisipäev, 2. mai - Nocturne d'Aubervilliers (kõik kategooriad) öökriteerium

Seekord oli tegu väga "huvitava" võistluspaigaga, nimelt oli see Pariisi äärelinn, kus elanikkonna moodustavad valdavalt immigrandid. Enne kohalejõudmist isegi hoiatati, et hoia silmad lahti, see on kahtlane piirkond. Kell 19.00 alustasin soojendusega, õues oli veel valge, 20.00 anti start. Hoidsin end terve sõidu vältel ilusti grupi ees ja osalesin mitmetes äraminekukatsetes, kuid kohalik tiim Auber ei soovinud kedagi eest lasta, üks lubav jooksikutegrupp isegi korra tekkis, kus meil oli meeskonnakaaslane sees ja olukord sobis. Hiljem püüti see minek ikkagi kinni ja ees ootas grupifiniš. Püüdsin iga ringiga vaikselt ette poole tõusta. U 500m enne lõppu olin väga heal positsioonil, kuid jäin kahjuks ühe abilise taha karpi, kes langes eest pundi taha, ja pidin pidurdama, millega kaotasin mitu kohta. Pärast seda suutsin paar kohta veel tõusta ehk siis 14. koht. Olin väga pettunud, sest minu jaoks oli tegu ideaalse trassiga, kuid lõpp läks ikkagi nihu. Samas sellistel grupifinišitel mul väga suurt kogemust pole ka ning küll see ajaga paremaks läheb. Lisaks suutsin sõidu jooksul veel kummi ka ära lõhkuda, aga õnneks oli korraldajate poolt tagatud neutraalring ja sain rahulikult stardialas jooksu ära vahetada ning uuel ringil pundiga liituda.

Strava: https://www.strava.com/activities/968785797
Distants: 80km (40 x 2km)




Nüüd juba vähem kui tunni aja pärast uuele võistlusele GP Mesves-sur-Loire. Eile oli samuti sõit, millest katsun homme kirjutada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar