reede, 3. märts 2017

Möödunud nädal ning infi Manche-Atlantique'ist

See nädal on möödunud suht rahulikult ning midagi erilist nagu korda pole saatnud.

Esmaspäev, 27. veebruar

Käisin jalast võistlust välja kerimas, mis osutus minu jaoks eriti seiklusterohkeks. Sain sõita u 5km, kuni tundsin esikummi tühjenemist. Kummi vahetades selgus, et varukummi ventiil pole piisavalt pikk ja pumbata polnud võimalik. Hakkasin siis leiutama ning pidin oma pumbalt plastmasskorgi maha keerama, et saaks tihendi otse vastu pöida suruda ja natukenegi pumbata. Päris raske protsess nii vaimselt kui füüsiliselt, kuid lõpuks sain kummile kojusõiduks piisava õhurõhu sisse. Kilomeeter enne kodu hakkas veel vihma ka sadama. Mis seal ikka, sõitsin siis kodus tunnike puki peal. Ülejäänud päeva vedelesin suht tühja.

Teisipäev, 28. veebruar

Kuna vastlakukleid siitmailt ei leia ning samale päeval juhtus ka rahvusvaheline pannkoogipäev, siis otsustasin just viimase kasuks. Hommik algas endatehtud pannkookidega, mida ma väga nautisin. Trenni ma teisipäeval ei teinud, kuid väikse jalutuskäigu võtsin see-eest ette küll.




Kolmapäev, 1. märts

Plaanikohaselt oleksin pidanud tegema 5h trenni, kuid õues oli suhteliselt jahe ja vihma sadas. Tegin siis 2h õues korraliku hooga ning 1.5h toas pukil.

Neljapäev, 2. märts

2.5h trenn, kus tegin 3min lõike 3x ning lõpus ka spurte. Polnud just parim tunne trennis, aga iga lõiguga läks tunne paremaks.

Reede, 3. märts

Taastav trenn 1.5h, lasin lihtsalt jalgadel pedaalidele kukkuda ning nautisin ilma. Siiani pole sellel nädalal erilist powerit sees polnud, aga täna laadisin end söögist korralikult täis ning loodetavasti on juba homme ja ülehomme parem tunne.

Pühapäeval sõidan Manche-Atlantique'i(Elite Nationale). Tegu on väga kõva tasemega sõiduga, kuhu on oodata ligikaudu 10 000 pealtvaatajat lõpuringile. Joonel on lisaks amatööridele ka profitiim Armee de Terre. Esimesed 110km on pigem siledapoolne, sinna sisse jääb kaks 1.5-kilomeetrist tõusu, mõlema otsas on ka mäefiniš. Viimased 48km läbitakse 8-kilomeetrise ringi peal ehk siis 6 ringi. Lõpuring on peaaegu sama, mis oli möödunud aasta Euroopa meistrivõistlustel, kuid natuke lühem. Selle sisse jääb 2-kilomeetrine tõus, mille otsas on lõpus ka finiš.

Link lehele, kuhu ilmub pühapäeval prantsuskeelne kirjalik otseülekanne: http://www.directvelo.com/direct/3122/manche-atlantique-2017

Homme hommikul paneme võistluspaiga poole ajama. Kokku u 4h autosõitu. Kuna praeguse seisuga mind järgmise nädala Prantsuse karikale (12. märts) meeskonda ei valitud, siis tahaks end natuke tiimile ka rohkem tõestada. Ehk ikkagi teevad pärast pühapäeva väikesed ümberkorraldused... :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar