kolmapäev, 25. jaanuar 2017

Avalöök

Otsustasin algust teha enda blogiga, et perekonnal, treeneril ja osadel sõpradel oleks parem ülevaade minu tegemistest. Loodan pettumust mitte valmistada ja rangeid parandusi ühelt rangelt eesti keele õpetajalt. Kui pärast postituse lugemist on tekkinud küsimusi/soovitusi, siis võib kommentaariumisse märgi maha jätta.

Reede, 20. jaanuar

Reis Hispaaniast Prantsusmaale sujus probleemideta, kui 40-minutiline hilinemine välja arvata. Pariis-Orly lennujaamast korjas mind peale meeskonna mehaanik Benjamin, kust sõitsime Dammarie-les-Lys linna (u 21 000 elanikku ). "This is not Monaco" (See pole Monaco) oli üks esimesi lauseid, mis Benjamin mulle hoiatavalt ütles. Sellega pidas ta siis silmas, et ilmad pole nii head ja ümbruskond pole ka võrreldav, kuid sellega olin juba arvestanud ning probleemi sest pole. Elamisse jõudnud, sain päris hea üllatuse osaliseks, sest minu päralt on terve 2. korrus, kus on nii dušš kui ka wc. Kõva areng pärast naris veedetud eelmist hooaega.


Laupäev, 21. jaanuar

Järgmise päeva hommikul sain kätte ratta ning sõiduriided(2 paari lühikesi riideid, pikad riided, termotagi, vest, termovest, varrukad, talvemüts, sõidunokats, lühikesed kindad, 2 paari sokke), vabaaja riietest sain polosärgi ja pusa. Võrreldes Monaco klubiga tundub siinne mehaanik kõvasti asjalikum ning tunneb huvi ka, et sõitjatel rattad ikka toimiks. Lisaks on siin klubi baasis ka eraldistardirattad olemas, millega saab igal ajal trenni minna, kui vajadus tekib. Baas ise on maja taga u 50m kaugusel, tuleb lihtsalt läbi Peltraxi firma lao kõndida ning olengi päral.
Sellel aastal sõidan Orbea OrcaM20-PRO'ga

Sama päeva lõunal läksin esimesse trenni koos mehhiklase Luisiga, kes räägib õnneks nii prantsuse kui ka inglise keelt, nii et ideaalne treeningpartner, kellelt ka keelt õppida. Tegin temaga 1h 40 min koos ning tulin koju, ta tegi veel lisaks. Päris harjumatu ning jahe ilm oli õues, ilmselt võtab natuke aega nüüd, et pärast Hispaania laagrit siin ära kohaneda.

Pühapäev, 22. jaanuar

Kell 9 oli tiimitreening, aga millegipärast algas see meie linnast 10km väljas, st et ma pidin alustama 8.40. Aru ma ei saa, miks see trenn nii vara algas, sest õues oli -10 kraadi. Üldiselt oli meie ühisveeremine täiesti mõistliku tempoga prantslaste kohta, kartsin, et kõigil on vaja end tõestada, aga sõideti ühtse grupina ning trenni keskel tehti ka 10km eraldistarti. Kokku tuli meil 3h 40min ja lõpus oli õues 2 kraadi sooja ehk siis korralik temperatuuri muutus võrreldes algusega.

Esmaspäev, 23. jaanuar

Tundsin end kohe hommikul väga väsinuna ning tegin täispuhkepäeva. Lõunal kolis mehhiklane Luis ka majja sisse, ta elab keldrikorrusel. Olemegi nüüd majas kolmekesi ja igal mehel on enda korrus.

Teisipäev, 24. jaanuar

Luisiga kerge treening 1.5h. See nädal ongi plaanis lihtsalt kergeid trenne teha ja järgmise nädala võistlusturneele peale minna pigem ülepuhanuna kui väsinuna. Õhtul õppisin veel prantsuse keelt, mida olen siin viimased 3 päeva teinud ning üritan stabiilselt iga päeva natuke tuupida.

Kolmapäev, 25. jaanuar

Sõitsime Luisiga u40min linnast välja ühele tõusudega ringile, seal sõitsime mõlemad omas tempos mõned ringid ning ma tulin üksinda koju, kokku tuli 2h 50min.

Selliselt on siiani mu päevad möödunud. Andke siis kindlasti teada, millest võiksin rohkem kirjutada/pilte teha jne. Olge mõnusad!

1 kommentaar: