teisipäev, 21. veebruar 2017

Circuit des Plages Vendeennes Ep. 6

Pühapäev, 19. veebruar (Plages Vendeennes Ep. 6)

Kohe sõidu alguses pandi gaas põhja. Endal oli esimesel tunnil taaskord jalg veidi kinni ning pundi ette väga asja polnud, aga pärast seda läks aina paremaks ja pundi taha enam ei vajunudki. Taktikaliselt pidime viimasel ringil meie sprinter Fabio pundi ette vedama. U 25km enne lõppu toimus täpselt minu nina all kukkumine, sain nibin-nabin pidama, mõlemad rattad olid igatahes blokis, sel hetkel hoidsin hinge kinni, et keegi tagant selga ei lendaks. Tee oli kiivrikatteid, rattaid, prille ja mehi täis, pidin põhimõtteliselt mööda jalutama kukkumisest, samal ajal said teised paremalt poolt hooga mööda, kui ma vasakult kõnnitee pealt kukkujatest möödusin. Pärast seda olin pundis üks viimaseid mehi ning läks kõvasti energiat, et uuesti esiots kätte saada. Enne olin valmis ise finišit tegema, aga kuna seekord nii läks, siis aitasin Fabio pundi ette ja vajusin pundi lõppu, kuna jäin liialt tuule kätte ning polnud enam jalga, kahjuks tal ka finiš välja ei tulnud, nii et ebaõnnestunud päev. Nii palju on positiivsust, et tunne läheb iga sõiduga aina paremaks ning ootan juba järgmiseid starte.

Distants: 145km
Keskmine kiirus: 45.2 km/h
https://www.strava.com/activities/873086986

http://www.directvelo.com/actualite/56316/circuit-des-plages-vendeennes-ep-6-classement




Esmaspäev, 20. veebruar

Hommikul rahulik taastav treening 1.5h. Jalad andsid nädalavahetusest ikka korralikult märku. Õhtul käisime meeskonnakaaslastega kohalikus Jaapani restoranis sushit söömas. Päris huvitav kogemus ning kindlasti ei jäänud see viimaseks külastuseks selles söögikohas.

Teisipäev, 21. veebruar

Ärgates oli korralik laibatunne peal ikka, aga nagunii oli puhkepäev plaanis ning sellest võtsin maksimumi ehk terve päev sai lösutatud. Õnneks natuke praktilist sai ka tehtud ikka, nimelt käisime poes hommikul. Mehhiklasel läks seal "ainult" 1.5h aega, kuna oli omale uue toitumiskava saanud ning ei leidnud midagi üles. Täna sain veel omale digiboksi ka ning enam ei peagi väljalülitatud telekat vaatama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar