kolmapäev, 1. veebruar 2017

Meeskonna presentatsioon (3 päeva esimese võistluseni)

Esmaspäev, 30. jaanuar


Hommikul rahulik tunnine veeremine kerge vihma saatel. pühapäevane tiimitreening oli jalgadesse ka oma märgi jätnud ning sõitsin pigem turistitempos. Lõunal käisime Luisiga tõukeratastega kesklinnas juuksuris, et õhtusele presentatsioonile metslase soenguga mitte minna.
Juuksurist tagasi tulles kiirust kogumas

Õhtul oli siis kauaoodatud meeskonna presentatsioon, kus tänati sponsoreid, esitleti taustajõudusid,sõitjaid ja varustust ning lõpetuseks pakuti kõigile soovijatele šampust/snäkke. Lisan siia alla paar videoklippi esimese kategooria võidusõitjatest, kelle hulka ka mina kuulun, ning erinevaid pilte.






Kui palud tiimikaaslastel endast pilti teha...

1. kategooria sõitjad


Kõik klubiliikmed
Teisipäev, 31. jaanuar

Viimane korralik trenn enne Essor Basque'i võistlusturneed, mis algab laupäeval ehk siis tegin 3h'se intensiivse rattaotsa. Pärast seda olin korralikult väsinud ning päev otsa midagi teha ei viitsinud, lükkasin kõik tegemised järgmistesse päevadesse, nagu ka praegune kirjutatu...

Kolmapäev, 1. veebruar

Öösel oli eriti magus uni, tervelt 10h. Käisin üle mitme päeva taas oma mehhiklasest sõbraga trennis, istusin tal tund aega tuulevarjus ning keerasin kodu poole tagasi, kokku natuke alla 2h. Tundub, et ilmad lähevad järjest paremaks ning neid saab juba vaikselt nautima hakata.

Õhtul käisime poes tuleva kahe nädala jaoks asju ostmas. Nimelt homme sõidame 800km kaugusele Hispaania piiri äärde Pays-Basque regiooni, kus meil on kokku 5 võistlust. Saavad olema põnevad 2 nädalat, sest väga aimu pole, kuidas ettevalmistus mõjunud on. Profiili poolest on sealsed sõidud minu jaoks ilmselt natuke rasked, kuid ehk on mõni siledam võistluspäev ka, kus õnnestub tulemus kirja saada. Asjad on nüüd vähemalt pakitud ja olen valmis. "Lahinguväljal näeme, raisk!"


Hetkel ei oska öelda, kui palju nende 2 nädala jooksul interneti saan, kuid vähemalt võistlustest üritan siia väikse ülevaate anda. Ciao!

1 kommentaar:

  1. Palju pori ja naelu järgmiseks kaheks nädalaks. Eks kirjuta ikka, kuidas läks ... 17. veebruar ootame siis pidusse!

    VastaKustuta